Friday, 21 September 2012

Legoland Part II


Mari tengok gambar...hehehhe............



Pandangan dari luar, sebelum masuk Legoland. Sampai awal, keter pun tak byk lagi..

Sebelum masuk Legoland, boleh ler soping kat Mall of Medini ni..kekkek






Mini KLIA


Mini KL Tower 




Cute jer..bila pegang, nnt pigeon tu berbunyi..hehehhe

Jenuh tahan napas......hahahhaha....







Wednesday, 19 September 2012

Legoland - Part I

15 September 2012

Jam 9.30 pagi, turun dari Bangsar, KL, drove all the way ke Johor Bahru, dan menginap di KSL Resort. Sampai di KSL Resort, lepas check in, apa lagi...swimming time.


Mandi sampai lebam....

Notakaki:  KSL Resort ni hotel baru rasanya. Akak dapat connecting room. 1 bilik King Size Bed dan satu lagi Twin Sharing. Okaylah utk kami 7 beranak. Tak sempat nak amik gambar, anak anak dan lenjan dulu atas katil...hehee..Ni info pasal KSL. Tp agak jauh sedikit nak ke Legoland. Cuma tak susah sangat nak cari. Ni info pasal  KSL Resort

Pemandangan dari Tingkat 14, KSL Resort

Ready..1, 2, 3 Oppa gangnam style..hahahhaa

ahahahaa..apa nak jadi..

angah haziq, ready for oppa gangnam style..haaha

ibu and the eldest, along harith sebelum gi dinner




16 September 2012

Seawal pagi, lepas solat subuh, packed barang sekalian. Check out, antar barang kat kereta, terus pi breakfast. Jam 8, terus pegi ke Legoland, Kota Iskandar, Nusa Jaya. Awal sampai, walhal Legoland tu bukan jam 10.00 pagi..hahhaa. Walaupun sampai awal, umat manusia dah ramai menunggu pintu gate di buka. Alhamdulillah, sbb sampai awal, dapatlah parking dekat sikit. Kalau idak, jenuh nak menapak. Besar kawasan Legoland ni. So, mari ler kita menjamu mata dengan gambar yang ada. Malas nak edit gambar gambar ni semua.





Entrance

Admission ticket

Pusing pusing Legoland dengan keretapi


Hafiy dlm keretapi

Satu keluarga (without the eldest)

Satu keluarga (without the 2nd one..hehhe)

Poyooo..hahhahaha

Excited dah dpt naik kapal terbang...
Rescue Academy


Penat tunggu pintu gate bukak........

My Five Young Heroes






Boleh ler mencuba kepakaran kat dlm ni..

Ni pun tak ingat nama apa...kekekke

Surau mesti ada miniature lego org bersongkok & perempuan bertudung


Lupa nama games ni..hahhaha

1/2 roasted chicken (without sup & drink)

Fish & Chips RM18.50 (without sup & drink)

Spageti meatballs RM16.50 (without sup & drink)


Byk lagi gambar..tak larat nak tepek........hehehehhehe