Showing posts with label Happy Owl Restaurant. Show all posts
Showing posts with label Happy Owl Restaurant. Show all posts

Monday, 14 April 2014

Restoran Happy Owl

Makan makan dan jalan jalan adalah sesuatu yang tak dapat dipisahkan dari saya...hahaha. Suka makan, suka jalan dan suka berangan.

Kali ni, pergi makan di Restoran Happy Owl di Simpang Pulai. Kalau di lihat dari kacamata saya secara kasar, biasa jer restoran ni. Sama seperti restoran restoran yang lain. Cuma yang membawa perbezaan disini adalah...OWL atau BURUNG HANTU. Sbb tu dinamakan Happy Owl.  Ada burung hantu di sini you...those yang tak pernah melihat burung hantu secara live, boleh lah datang ke sini sambil menjamu selera.

















Banyak lagi menu lain yang ada. Cuma saya sempat snap yang ni je. Ada juga nasi goreng, mee goreng, kueteow goreng...