Friday, 13 July 2012

Love You Thousand Times - Episod 53Kang Ho berjaya mencari Eun Nim. EN degil tidak mahu bersama KH. KH juga berdegil mahu tetap bersama EN.

Katanya, berilah peluang kepadanya. Dia tidak tahu, bila masa EN akan pergi meninggalkan dia. Sekurang kurangnya dengan masa yang ada, biar lah dia habiskan bersama sama EN. Walaupun mungkin EN tidak memerlukannya, tp dia memerlukan EN. Dia mencintai EN hingga bila bila.

Akhirnya EN mengalah dan membenarkan KH tinggal bersama di pangsapurinya. EN sakit amat teruk sekali, tetap KH tetap setia menjaga EN.

Pada satu malam, EN sakit teruk hingga KH tertidu sambil duduk. Keesokan harinya, KH dapati EN telah pergi meninggalkannya.


EN tidak mahu KH melihat keadaannya yg sedang sakit. Dia meminta pengertian KH agar memahaminya.

KH pergi mencari EN di rumah bapaknya (bapa EN). KH memberitahu bapa EN bahawa EN sedang sakit. Dia meminta, tolonglah carikan EN. Tolonglah selamat EN saya.

Seon Yeong pula tetap dengan sikap pentingkan diri sendirinya. Bila Sae Hoon mencadangkan supaya mereka membawa Yoo Bin berjumpa dengan EN, dia marah dan terus keluar dari bilik.

Bong PD menyukai Cheong Ja telah di ketahui ramai. Tp tidak dipersetujui oleh Cheol. So Wol pula kecewa bila mengetahui yang Bong PD menyukai kakaknya.

Hyang Sook memohon maaf kepada Kang Ho diatas apa yang telah di lakukannya terhadap KH selama ni.


No comments:

Post a Comment