Wednesday, 3 May 2017

Cendol Durian - Shah Alam

Last weekend, teringin sesangat rasanya nak makan Cendol Durian. Since ramai kekawan dok sajes, try ler Cendol Durian Seksyen 24, Shah Alam, Selangor. Maka dengan gigihnyer kami anak beranak ke Shah Alam.

Alamat:  Medan Selera Delima, Lot G.2, Jalan Bawang Putih 24/34, Sekysen 24, Shah Alam Selangor.
Phone: +60 18-361 0400
Hours:  12PM - 12 AM


Mangkuk besar  - RM18.00

Mangkuk kecil - RM15.00

Mangkuk kecil + mangkuk besar


Beza mangkuk kecil dan mangkuk besar adalah isi durian nya sahaja. Yg kecil cuma 2 ulas, manakala yang besar ada 3 ulas (kalau tak silap). 

Pada saya, not bad. Cuma isi durian tak braper nak kaw kaw. Kurang lemak berkrim. Suami saya kata, durian siam..hahhaha. Durian kampung lain sikit rasanya. Tapi kawan saya kata, masa dia pergi makan cendol durian ni, dia dapat musang king berharga RM24.00. Saya pun tak reti nak bezakan musang king dengan durian biasa. Tapi enjoy je makan cendol durian ni. Compare to cendol durian yang saya makan di Kuala Selangor, this one is much much better. Kat Kuala Selangor tu rasa durian je. Isi durian pun xde. 





No comments:

Post a Comment